Sådan anvendes online bookning:
 
STEP 1:
Først vælger du den ønsket services. Hvis du er kunde i Klejtrup, på Herredsvejen 201, så klikker du under dette punkt og vælger den ønskede behandling.
 
Hvis du er kunde på Novi eller AAU, så vælger du en af disse faner. Som tidligere får du en mail, når den næste måned er åben. Først der kan du bestille. 
 
Er du under firma ordningen i Rostrup, så skal du ikke anvende systemet, men bare forsætte som du altid har gjort.
 
STEP 2:
Så vælger du en af de grønne dato'er. Brug dobbel pil for at komme en måned frem. 
  
STEP 3:
Vælg derefter det tidspunkt som passer dig. Hvis der ikke er et tidspunkt som passer dig, kan du ændre dato ved at klikke på (ændre) .
 
STEP 4:
Udfyld formular og klik ''Bekræft'' Skriv venligst også i kommentar felt hvis du fx er gravid eller der er noget som jeg skal være opmærksom på. 
 
Du vil om kort tid modtage en mail med bekræftigelse af din tid. 24 timer før din tid vil du modtage en SMS påmindelse. (Se betingelser)
 
Håber du kan finde ud af systemet, men hvis der opstår problemer, så er du altid velkommen til at tage kontakt. 
 

Online booking

 
Hvis Sannes Briks aflyser eller flytter tiden.
 
Hvis jeg bliver forhinderet i at udføre behandlingen fx pga. sygdom m.m. vil du blive tilbudt en ny tid, som passer dig. Jeg har enkelt gange taget weekend eller aften i brug. Du kommer ikke bag i køen. 
 
 
 Alm Booking:
 
Det er ikke et krav du bestiller tid online. Du kan altid ringe eller skrive sms så finder vi i fællesskab en tid. Hvis du ringer så kan du dog ikke forvente at jeg tager telefonen, da jeg ikke tager den under en behandling, men så jeg vil kontakte dig senere.